موضوع طرح : احداث وبهره برداری کارگاه تولید نان فانتزینوع تولیدات وظرفیت : نان فانتزی باظرفیت 900 تن درسالتعداد شاغلین : 17 نفر روشهای نوین عمل آوری خمیر وپخت نان ابداع گردیده که از آن جمله نان های حجیم فانتزی میباشند که علاوه بر پایین بودن ضایعات نان ، از دوام ماندگاری بیشتری برخوردار بوده وویتامینها وپرتئینهای موجود درنان به دلیل روش پخت در فرهای گردان یا سینی دار حفظ می گردد باتوجه به اینکه ، امروزه نیز قوت اصلی ایرانیان نان می باشد ومصرف آن با توجه به رشد جمعیت افزایش روز افزونی دارد ، توجی ...