مالت به جو جوانه زده و برشته شده اطلاق می گردد به عبارت دیگر برای تهیه مالت جو، آنرا سبز کرده و سپس با حرارت غیرمستقیم رطوبت آن را گرفته و پس از جدا کردن جوانه و ریشه جهت مصارف سالیانه ذخیره میکنند. برای گرفتن عصاره مالت، مالت را آسیاب کرده و آن را با مخلوط مقدار معینی آب در درجه حرارت مختلف می پزند تا شربت شیرین مالت بدست آید. شربت حاصله را بعد از جدا کردن تفاله جو و صاف کردن تحت خلاء میجوشانند تا غلیظ شود همچنین برای بعضی مصارف آن را به شکل پودردر می آورند، این ماده بسیار مغذی بوده و برای مصار ...