فایل گزارش کاراموزی تهیه شیره خرما در 23 صفحه بصورت ورد قابل استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی فهرست.. 1 مقدمه. 2 فصل اول. 3 معرفی محصول و خواص محصول. 4 خواص شیره خرما 4 خواص شیره توت.. 5 خواص شیره انجیر. 6 فصل دوم. 7 تکنولوژی تولید شیره، شهد و عسل خرما 8 فصل سوم. 11 آزمایشات.. 12 ویژگی های حسی و فیزیکی. 12 ویژگی های شیمیایی. 12 آلاینده ها 13 روش های آزمون. 14 قند احیاء کننده 18 روش آزمون. 20 تفسیر نتایج. 21 شکرک زدگی. 21 نشانه گذاری.. 23 ...
دوشنبه 15 مرداد 1397 ساعت 15:13