محصول مورد نظر طرح اسید سیتریک یا جوهر لیمو است.اسید سیتریک یک اسید آلی ضعیف می باشد که در مرکبات یافت می شود.آن یک ماده نگهدارنده خوب مواد غذایی و یک چاشنی خوب برای ایجاد مزه ترش در غذاها و نوشابه ها می باشد. همچنین یک عامل آنتی اکسیدان خوبی هم می باشد. اسید سیتریک در اکثر مرکبات و مخصوصا در لیمو ترش و آبلیمو یافت می شود که شامل ۸% از وزن میوه خشک می باشد.اسید سیتریک دارای فرمول شیمیایی c5h6o7 می باشد. اهمیت استراتژیکی طرح تولید اسید سیتریک محصولات مورد مطالعه طرح حاضر ،هر چند بعنوان ماده او ...